Bekeken producten.
Fabrikanten blok

Fabrikanten

Blok advertenties
Wij zijn RDW erkend!
Nieuwsbrief blok

Nieuwsbrief

ScootSecure maakt gebruik van state-of-the-art GPS technieken om je kostbare bezit in de gaten te houden. Online en 24 uur per dag. 

En niet alleen jij, maar ook al je vrienden op Facebook kunnen zien waar je scooter of brommer is! Maar dat laatste natuurlijk alleen als jij dat wilt, want sociale controle werkt. Dat weten we uit ervaring. En dat het niet teveel mag kosten spreekt voor zich.

  • Goedgekeurd voor verzekeraars
  • Geen langdurige contracten
  • Laagste prijs
  • Eenvoudig in gebruik

 

 Onze preventietips zien?  http://www.scootsecure.nl/statistieken

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat is het?

Een volgsysteem is een elektronisch en volledig automatisch systeem dat met behulp van GPS de positie van de scooter bepaalt en deze positie vervolgens met behulp van GSM doorstuurt naar de eigenaar. Dat gebeurt alleen in zogenaamde alarmsituaties:

  • als de scooter wordt verplaatst zonder toestemming van de eigenaar of
  • als de scooter wordt gesaboteerd.

 

Zo weet je altijd of je scooter OK is.

En als na een alarmmelding de scooter gestolen blijkt te zijn? Dan bel je meteen de alarmcentrale. Die gaat de scooter opsporen in samenwerking met politie en je verzekeraar.

Volg je scooter

Naast de anti-diefstalfunctie is een volgsysteem ook handig om te zien waar de scooter geweest is. Tot wel drie maanden terug. En als jij dat wilt kun je met één klik een koppeling maken tussen Facebook en je scooter. Zo houden je vrienden ook een oogje in het zeil.

Abonnement

Voor het volgsysteem moet je een abonnement afsluiten bij de leverancier. Deze kosten zijn in de regel laag en je hoeft geen langlopend contract aan te gaan. Je tweewielerspecialist kan je er alles over vertellen. Of kijk op www.scootsecure.nl.

Gecertificeerd systeem

Wil je een voordeel op je scooterverzekering? Dan moet het volgsysteem wel gecertificeerd zijn. Ook de installateur moet gecertificeerd zijn. Waarom? Klik hier en we vertellen je daar meer over. Gebruik de dealerlocator voor het vinden van een gecertificeerde installateur bij jou in de buurt.

Meer informatie

Download hier onze informatiebrochure:


10-11-2015 - BVMSA
Op 3 november jl. is er een zwarte MP3 motorscooter van het merk Piaggio gestolen in Amsterdam. Gelukkig was deze voorzien van een goedgekeurd GPS systeem, daarom heeft de klant direct contact opgenomen met de Alarmcontrol meldkamer.

De motor was in een busje gezet en stond 40 minuten later in Nootdorp (in de buurt van Den Haag), maar werd onderweg keurig door de meldkamer gevolgd.
Later op de dag vertrok het busje met de motor erin om de motor af te zetten op een adres in Zoetermeer.
Aangezien de meldkamer de politie heeft ingeschakeld heeft de politie de motorscooter teruggevonden, samen met maar liefst 7 andere gestolen motoren welke daar ook op het terrein werden aangetroffen.
Een drietal verdachten zijn aangehouden en voor verdere uitleg meegenomen naar het bureau! De eigenaar van de MP3 kan snel zijn motor weer terug verwachten…..
 

INBOUWSTATION

THS SCOOTER & PARTS IS SCM ERKEND

Wij zijn gesertificeerd voor tweewielers,

Maak snel een afspraak en beveilig U scooter met een track&trace volgsystem van ScootSecure.
Beste verkochte producten blok
Nieuwe producten blok
Aanbiedingen blok
CMS blok